Bella – Praktijkhond

Mijn naam is Bella. Ik ben 7 jaar oud, en sinds 1 januari 2017 de praktijkhond. Ik kom uit Griekenland, waar ik een zwerfhondje op het eiland Corfu was. Toen ik 8 maanden was, heeft een mevrouw op het eiland mij gelukkig opgevangen. Zij heeft ervoor gezorgd dat iemand mij als extra bagage heeft meegenomen in het vliegtuig naar Nederland. Daar mocht ik kiezen bij welk gezin ik ging wonen. Ik koos voor een gezin uit Wijk bij Duurstede en daar woon ik nog steeds.

Ik ben altijd een beetje voorzichtig. Dat is mijn aard. Even kijken hoe en wat. Mijn staart kwispelt over het algemeen veel, want vrolijk ben ik wel.  Als je me wil aaien kan dat. Het liefst rustig aan, ik wil eerst even aan je hand snuffelen en daarna vind ik het heel fijn om onder mijn kin gekriebeld te worden.